خدایا به خاطر تمام چیزهایی که دادی، ندادی، دادی پس گرفتی، ندادی بعدا دادی، ندادی بعدا می خوای بدی، دادی بعدا می خوای پس بگیری، داده بودی و پس گرفته بودی، اگه بدی پس می گیری، پس گرفتی دادی، پس گرفتی بعدا می خوای بدی، اگه می دادی پس می گرفتی، نداده بودی فکر می کردیم دادی و پس گرفتی، خلاصه خداجون سرتو درد نیارم به خاطر همه شکر
خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا
گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟!
گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟!
گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟!
تابستان که می شود دلم شور می زند نکند طعم گیلاس های بازار... مرا از خاطرت ببرد!!!
برم ببینم کیبورد دیشب با این کیسه هم خونی داره یا نه مرسی
دوستان بوفی من،مثل گندمند! یعنی یک دنیابرکت ونعمت، نبودن شان،قحطی وگرسنگی است ومن چه خوشبختم که خوشه های طلائی گندم دراطرافم موج میزند مهربانى تان راقدر میدانم وآنرا در سیلوی جان نگهداری خواهم کرد . . .
کیسی جالبه ولی جاگیره کیم هم خیلی با حاله تازه بیوه شده خواستگاری نمیخواهی بری
مراقب افکارت باش که گفتار میشود. مراقب گفتارت باش که رفتار میشود. مراقب رفتارت باش که عادت میشود.مراقب عادتت باش که شخصیت میشود ومراقب شخصیتت باش که سرنوشت را میسازد
ترس را از خود بران و با خود بگو من با نیروی شعور خود قدرت انجام هر کاری را دارم.
هر کس از قدرت انتخاب برخوردار است پس سلامتی و شادی را انتخاب کند. ) ژوزف مورفی (
مژی باور کن من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم.
والا منم گفتم بعد چند وقت كه برگردي ديگه كيم و ميم و جيم و جلافتو اين چيزا رو گذاشتي كنار اما ميبينم كه زهي خيال باطل .عيب نداره ديا اكوي ماهم اينجوريه ديگه راحت باش هر جلافت بازي هم كه دوست داري در بيار.ولي كلا اين زهد و پارسايي و وارستگي ازت ميباره انقدر كه اين نوراني بودن چهرت با ديدن آواتارت چشم آدمو خيره ميكنه احسنت اما حيف كه تحت تاثير قرار ميگيري هي ميگم تحت تاثير قرار نگيرا ....
خداوندا یارم باش قرارم باش جهان تاریکی محض است میترسم کنارم باش
در رویاهایم ،هر چقدر هم که می دوم،باز به تو نمی رسم !!تو از دور مرا صدا میزنی که بیا !من می دوم و فاصله ها هنوز برجاست .....لعنت بر آنکه دایره را شناخت !!!
من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم.
اي مرض نگرشت را كه باحضور من منحرف ميشود مي ستايم . خدا خيرت بده مدتي بود جلف بازي يادم رفته بود . بزن بريم رفيق
هركه دارد مرامكي موجود ... بكند يك تشكري به وقت ورود مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود
حضرت کربلایی آرش در پاسخ به یکی از استفتائات کاربران سایت فرمودند که داشتن مدالهای زیاد و رنگارنگ نشانگر اشرافی گری جاهلی و نوعی برده داری مدرن است
نصيب دشمنم از گردش زمانه مباد غمي كه من به دل از جور دوستان دارم
با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی
بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
هركه دارد مرامكي موجود ... بكند يك تشكري به وقت ورود مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود
حضرت کربلایی آرش در پاسخ به یکی از استفتائات کاربران سایت فرمودند که داشتن مدالهای زیاد و رنگارنگ نشانگر اشرافی گری جاهلی و نوعی برده داری مدرن است
نصيب دشمنم از گردش زمانه مباد غمي كه من به دل از جور دوستان دارم
با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی
بوديم و كسي پاس نمي داشت كه هستيم باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
به نظر منم جاگيره ! سرشو يا بايد جا سي دي چيزي كنن يا كلا بكَنن ! اصلا مرداي سر بزير، كله ميخوان چيكار!! وقس عليهذا
راستي ديا اون لينك توي اخرين تاپيكمو متابعت فرمودي ..اخرش چند نفر نظر داده بودن يكيشون از كيم دفاع كرده بود نوشته بود.. خوشكله بهش حسودي ميكنن يكي هم جواب داده بود نكنه خودتي كيم هورداشيان !!
آدمای ساده.... آدمای بی غل و غش.... آدمای راستگو.... خیلی زود و خیلی راحت عاشق می شن... خیلی راحت احساسشون رو بُروز میدن..... خیلی راحت بهت می گن که دوستت دارن.... خیلی دیر دل می کنن.... خیلی دیر تنهات می ذارن.... اما..... وقتی زخمی بشن... ساکت می شن... اون موقع تنهات می ذارن.... خیلی راحت میرن....و.... دیگه هم بر نمی گردن.....
دیااکو
و .........................................................................................................................................
و قس علیهذا.........................................................................................................................
Dr.GSM
kamal313
عجب کیس حرفه ای هستش
zrnznn
مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من....
mojde
gilas
خیابان 16 آذر به انقلاب ختم میشود! انقلاب به آزادی میرسد! جمهوری اسلامی و آزادی گرچه در یک امتدادند، ولی هرگز به هم نمی رسند !جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به م آزادی تمام میشود ( تا رودکی). ملت با رسیدن به جمهوری اسلامی تمام میشود! سفارت انگلیس در جمهوری اسلامی است! سفارت روسیه هم از جمهوری اسلامی زیاد دور نیست! از انقلاب مستقیم به آزادی می رسید و اگر بخواهید به جمهوری اسلامی بروید باید از آزادی دور شوید! دانشگاه و پارک دانشجو درست در انقلاب اند! پاسداران همان سلطنت آباد سابق است، همان سمت و سو و جهت و همان شیب را دارد! خ نبرد به پیروزی می رسد! ابتدای پیروزی م شهداست! و برای رسیدن به فرجام از هنگام باید آغاز کرد! انگار كه یکی با مهارتی خاص این اسامی را انتخاب کرده .ا
گیرم که در باورت به خاک نشستم و ساقه های جوانم از ضربه های تبرت زخم دار است ، با ریشه ام چه میکنی؟!
گیرم که بر سر این بام ، بنشسته در کمین پرنده ای ، پرواز را علامت ممنوع میزنی ، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنی؟!
گیرم که میزنی ، گیرم که می بُری ، گیرم که میکُشی ، با رویش نا گزیر جوانه چه میکنی؟!
تابستان که می شود دلم شور می زند
نکند طعم گیلاس های بازار...
مرا از خاطرت ببرد!!!
هاچو هاچو
مرسی
یعنی یک دنیابرکت ونعمت، نبودن شان،قحطی وگرسنگی است
ومن چه خوشبختم که خوشه های طلائی گندم دراطرافم موج میزند
مهربانى تان راقدر میدانم وآنرا در سیلوی جان نگهداری خواهم کرد . . .
maryamlondon1
ترس را از خود بران و با خود بگو من با نیروی شعور خود قدرت انجام هر کاری را دارم.
هر کس از قدرت انتخاب برخوردار است پس سلامتی و شادی را انتخاب کند. ) ژوزف مورفی (
دیااکو
مژی باور کن من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم.
mojde
کوروش فسقلی
دلشاد
کیس رو قدیمها یه بار گذاشته بودی
صندوق عقب کیم هم که همیشه حرف اول رو میزنه
کاش وقتی زندگی فرصت دهد
گاهی از پروانهها یادی کنیم
کاش بخشی از زمان خویش را
وقف قسمت کردن شادی کنیم
کاش گاهی در مسیر زندگی
باری از دوش نگاهی کم کنیم
فاصلههای میان خویش را
با خطوط دوستی مبهم کنیم
کاش وقتی آرزویی میکنیم
از دل شفافمان هم رد شود
مرغ آمین هم از آنجا بگذرد
حرفهای قلبمان را بشنود
ماهی
arash52
كيم رو ميگي ديگه؟
اي مرض
نگرشت را كه باحضور من منحرف ميشود مي ستايم . خدا خيرت بده مدتي بود جلف بازي يادم رفته بود . بزن بريم رفيق
مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود
دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی
یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا
یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون
یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی
باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
levrone
اگه پاورش مورد داشت خودم مجانی واست ردیفش میکنم داداش! این تخصص منه!
الان اون سیمی که از پایین اومده روش خیییییییییییییییلی خطرناکه! برش دار!
عکس آخری از اون صحنه هاییه که تو همین تایپیک دو سه تا کشته میده!
از اون تصاویریه که ضربان قلبو میبره رو 150 تا!
arash52
از اون تصاویریه که ضربان قلبو میبره رو 150 تا!
نكنه ياد خانوم ق ... مي افتي ؟ اي شيطون
مثبت يوميه كه واجبت كردند...گر بدي دارد آن برايت سود
دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی
یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا
یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون
یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی
باشد كه نباشيم و بدانند كه بوديم
Aramesh
چه فایده..کیس که احساس نداره..
انگاری کیم داره میگه دیا..دیا جان..دیااکو..بیا دیگه..
levrone
باور کن چیزی از کیم کم نمیاورد! هم بلند بود هم ورزشکار+برجستگیهای خاص مورد نظر! پدیده ای بود واسه خودش.
قمبلش ملکه ذهنم شده بود ...
اول دوم دبستان معدلم 20 بود یه دفعه سوم شدم 17!
ببین این خانوم چکار با من کرده ... آتیش زده بود این دل صاب مرده رو!
bijjan
دیااکو
من یه خورده نگارشم منحرفه وگرنه نگرشم مثل یک طفل معصوم و بی گناه پاکه. باور کن و قس علیهذا
برا چی کشته بده داداش من، شما برو قنبل خان ق... رو بچسب چی کار به قنبل صاحاب مرده کیس من داری.
قمبلش ملکه ذهنم شده بود ...
با توصیف دقیقی که از نقاط حساس خانم ق... داشتی قمبلش قلمبه تو قلب من جا گرفت،
احساست را می ستایم با احساس
The one
به نظر منم جاگيره ! سرشو يا بايد جا سي دي چيزي كنن يا كلا بكَنن ! اصلا مرداي سر بزير، كله ميخوان چيكار!! وقس عليهذا
راستي ديا اون لينك توي اخرين تاپيكمو متابعت فرمودي ..اخرش چند نفر نظر داده بودن يكيشون از كيم دفاع كرده بود نوشته بود.. خوشكله بهش حسودي ميكنن يكي هم جواب داده بود نكنه خودتي كيم هورداشيان !!
levrone
باهم داداش! باهم!
واسه محکم کاری سه بار عکسشو تو کامپیوتر ریپلیس کردم تا مطمئن شم سیو شده
دیااکو
کی میگه مردا کله نمیخان، اتفاقأ خیلیم دوست دارند فقط اینجا بحث اولویتها پیش میاد که سر جزء پنجمین اولویت دوست داشتنی در اندامه.
Ahora Quien
آدمای ساده....
آدمای بی غل و غش....
آدمای راستگو....
خیلی زود و خیلی راحت عاشق می شن...
خیلی راحت احساسشون رو بُروز میدن.....
خیلی راحت بهت می گن که دوستت دارن....
خیلی دیر دل می کنن....
خیلی دیر تنهات می ذارن....
اما.....
وقتی زخمی بشن...
ساکت می شن...